pivovar.png
h-d_ostrava_eps__1_.png
CBS_black(2).jpg
rebel_cerny.jpg
logo_metalshop.png
instaluj-cz-logo-komplet.jpg
HAF.jpg
hd art logo white.png

OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ

  1. Registrací na www.dogamusic.cz vyslovujete svůj souhlas se zpracováním Vašich osobních údajů zadaných při registraci, ve smyslu zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších předpisů, tj. zejména s jejich vedením v databázi registrovaných uživatelů. Vaše data budou použita pro účely správy serveru www.dogamusic.cz a mohou být použita pro marketingové účely, tj. nabízení výrobků a služeb, včetně zasílání informací o pořádaných akcích, výrobcích a jiných aktivitách, jakož i zasílání obchodních sdělení prostřednictvím elektronických prostředků dle zákona č. 480/2004 Sb..

     

  2. V rozsahu, v jakém tyto osobní údaje zveřejníte na www.dogamusic.cz, dáváte souhlas k jejich zpřístupnění  celosvětově na internetu. www.dogamusic.cz si vyhrazuje právo sdílet tyto údaje dále se subjekty třetích stran, například pro potřeby mobilních aplikací.  Zavazujeme se však chránit takto poskytnuté údaje tak, aby u třetích stran nedocházelo k jejich neoprávněnému shromažďování nebo jinému zneužívání. 

     

  3. Vaše osobní údaje budou vedeny v databázi registrovaných uživatelů po dobu, kdy bude trvat Vaše registrace. Máte právo kdykoli registraci zrušit a tím dojde k odstranění Vašich osobních údajů z databáze.

     

  4. Dle § 11, 21 zák. č. 101/2000 Sb., vás poučujeme, že máto právo svůj souhlas na zpracování osobních dat bezplatně kdykoliv na adresewww.dogamusic.cz odvolat, že máte právo přístupu k osobním údajům, právo na opravu těchto osobních údajů, blokování nesprávných osobních údajů, jejich likvidaci, atd. V případě pochybností o dodržování práv správcem se můžete na www.dogamusic.cz obrátit a případně se můžete s podnětem obrátit i přímo na Úřad pro ochranu osobních údajů se sídlem Pplk. Sochora 27, Praha 7.

     

  5. Registrací dáváte souhlas se zasíláním informačních e-mailů s novinkami z www.dogamusic.cz a taky emailů s nabídkami a informacemi od partnerů www.dogamusic.cz.  Nastavení zasílání můžete kdykoliv zrušit pokud nám napíšete na emailovou adresu produkce@dogamusic.cz, nebo v patičce newsletteru, který od nás dostanete.